Biscuitii de casa sunt gustari delicioase, pe care le poti servi dimineata la micul dejun, alaturi de cei dragi. In plus, sunt o alternativa sanatoasa gustarilor "sintetice" din comert, pe care le oferi copilului tau in pauzele dintre mese.
Timp de preparare
80 minute
Dificultate
medie
Ingrediente
250 g faina
100 g zahar tos
100 g unt nesarat
1 ou
1 lingurita esenta vanilie
1 praf sare
100 g zahar pudra, cu aroma de vanilie
Mod de preparare
Mixeaza untul cu zaharul, pana obtii o compozitie pufoasa. Adauga oul si esenta de vanilie, apoi amesteca bine, pana obtii o pasta omogena. Cerne faina si incoporeaz-o in crema de unt.
Formeaza biscuitii cu ajutorul unui pos si asaza-i pe o tava tapetata cu hartie de copt. Pune biscuitii la copt, la 180 de grade, circa 20 de minute.
Dupa ce biscuitii capata o culoare usor aurie, scoate-i la racit pe un gratar si pudreaza-i cu zahar vanilat.
Tipul bucatariei
Internationala