Bomboanele de ciocolata cu biscuiti au o textura placuta, usor crocanta.
Timp de preparare
40 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
200 g unt
200 g biscuiti simpli
150 ml apa
200 g zahar
150 g alune
200 g lapte praf
1 lingura cacao
cacao, biscuiti macinati, bombonele decorative (pentru decor)
Mod de preparare
Pune la fiert apa si zaharul, la foc mic. Amesteca in mod continuu, pana ce zaharul se topeste si obtii un sirop gros.
Adauga treptat laptele praf si cacao, apoi incororeaza untul tocat cubulete.
Ia vasul de pe foc, adauga alunele tocate si biscuitii dati prin masina.
Formeaza bomboane de ciocolata, apoi decoreaza-le dupa plac.
Pastreaza-le la rece, pana a doua zi.
Trucuri
Aromatizeaza compozitia acestor bomboane cu o lingura de coniac de calitate.
Tipul bucatariei
Internationala