Briose cu cirese

/ / Modificat: 2012-07-04
Briose cu cirese

Nu lasa sa treaca vara, fara sa fi pregatit cat mai multe deserturi delicioase cu fructe! Iata reteta de briose cu cirese!

Timp de preparare

45 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

1 pachet unt (200 g)

200 g faina

200 g zahar

4 oua

1 plic zahar vanilat

1 plic praf de copt

1 varf cutit sare

200 g cirese, fara samburi

100 g zahar pudra, pentru decor

Mod de preparare

Amesteca untul cu zaharul si zaharul vanilat, pana obtii o compozitie aerata.

Incorporeaza ouale, unul cate unul, adauga sarea si faina amestecata cu praful de copt.

Separat, ciresele fara samburi trebuie lasate sa se scurga de zeama, apoi le incorporezi in compozitia anterioara.

Lasa aluatul la odihnit, timp in care pregatesti formele de briose, tapetandu-le cu hartiute speciale sau cu ulei si faina.

Adauga aluatul in formele tapetate, apoi da-le la copt, circa 20 de minute.

Lasa briosele la racit, apoi scoate-le din tava si pudreaza-le cu zahar.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Briose Cirese Deserturi

Articole recomandate

Citeste si despre