Briosele cu nuca de cocos si kiwi sunt ideale pentru micul dejun si se pastreaza proaspete mai multe zile.
Foto: blog.serialcooking.com
Timp de preparare
60 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
250 g fulgi de nuca de cocos
200 g iaurt
300 g kiwi
20 g zahar
5 ml otet balsamic
2 oua
100 g unt
100 g zahar brun
130 g faina
5 ml extract de vanilie
5 g praf de copt
3 g bicarbonat de sodiu
5 g sare
Mod de preparare
Amesteca fulgii de nuca de cocos cu iaurtul. Taie fructele de kiwi in cubulete si amesteca-le intr-un bol cu zaharul alb si otetul balsamic.
In alt bol amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea. Adauga ouale, untul, zaharul brun si vanilia peste amestecul cu fulgi de nuca de cocos. Adauga apoi si compozitia cu faina si amesteca usor.
Incorporeaza fructele de kiwi si sucul lasat de acestea. Umple apoi formele de briose cu aceasta compozitie. Da tava de briose la cuptor pentru 30 de minute.
Tipul bucatariei
Internationala