Budinca de branza de vaci cu morcovi este un preparat sanatos, potrivit pentru alimentatia bebelusului.
Timp de preparare
35 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
300 g branza de vaci
3 morcovi
1 lingura gris
1 lingurita faina
1 galbenus de ou
1 lingura unt
50 ml lapte
1 lingura zahar
Mod de preparare
Curata morcovii, apoi taie-i bucati potrivite si pune-i la fiert. Piseaza morcovul fiert pentru a obtine un piure cremos, apoi amesteca totul cu branza de vaci.
Pune grisul la fiert in lapte, apoi amesteca aceasta compoztite cu branza si morcovul. Adauga faina, galbenusul si zaharul.
Pune compozitia intr-o forma termorezistenta unsa cu unt, apoi da-o la copt, la bain-marie, timp de 35 de minute.
Scoate budinca dupa ce capata o crusta aurie, apoi las-o sa se raceasca usor.
Tipul bucatariei
Internationala