Checul englezesc se pregateste in mai putin de ora si poate fi servit dimineata la micul dejun, alaturi de un ceai cald sau un pahar cu lapte.
Foto: cheesecakeforall.com
Timp de preparare
50 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
4 oua
200 g zahar
200 g unt
200 g faina
200 g stafide
Mod de preparare
Freaca untul pana obtii o spuma, adauga rand pe rand galbenusurile si amesteca-le bine. Incorporeaza zaharul, apoi adauga si stafidele care au fost spalate cu apa calda si zvantate cu un servet de hartie.
Pune faina si albusurile batute bezea, apoi amesteca aluatul cu o spatula de jos in sus, astfel incat sa iti ramana o compozitie spumoasa.
Pune aluatul intr-o tava de chec tapetata cu hartie si da-l la copt, la foc mediu, circa 35 de minute. Fa proba cu scobitoarea sa vezi daca checul este copt.
Tipul bucatariei
Internationala