Chec pufos

/ / Modificat: 2012-05-11
Chec pufos

Gustos si simplu de pregatit, checul pufos se potriveste langa o ceasca de cafea dimineata sau poate fi servit copiilor cu un ceai cald.

Foto: donutstodelirium.com

Timp de preparare

35 minute

Dificultate

Usoara

Ingrediente

10 oua

10 linguri ulei

20 linguri faina

20 linguri zahar

1 praf de sare

1 zahar vanilat

zahar pudra

Mod de preparare

Separa albusurile de galbenusuri, apoi freaca galbenusurile cu uleiul adaugat treptat, ca la maioneza. Dupa ce se termina uleiul adauga albusurile batute spuma tare, zaharul si faina adaugata in ploaie.

Adauga un praf de sare, omogenizeaza aluatul si parfumeza compozitia cu un plic de zahar vanilat sau chiar cu o lingura de esenta de vanilie.

Imparte compozitia in doua tavi de chec, apoi da prajitura la copt, in cuptorul preincalzit.

Trucuri

Asteapta ca prajitura sa se raceasca in tava, apoi scoate-o si portioneaz-o pe un platou.

Serveste checul simplu sau pudrat cu zahar.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Chec Deserturi Prajituri

Articole recomandate

Citeste si despre