Vrei sa le pregatesti musafirilor tai un desert rapid si gustos? Iti recomandam niste cornulete delicioase, care se pregatesc in cateva minute, au un aspect apetisant si un gust incantator.
Timp de preparare: 40 min
Dificultate: usor
Ingrediente
520 g faina
1 plic drojdie uscata
190 g unt
1 ou
1 plic de zahar vanilat
3 linguri de zahar
3 linguri de smantana
dulceata sau rahat
Mod de preparare
Combina faina cu drojdia uscata, cu zaharul vanilat, untul, zaharul si smantana. Amesteca-le bine, pana cand obtii un aluat omogen si elastic. Lasa-l apoi la dospit pentru 30 de minute. Imparte-l in patru si intinde-l in forme rotunde.
Taie aluatul intins in forma de triunghiuri si umple-le pe fiecare cu dulceata sau rahat si impatureste-le. Asaza cornuletele obtinute intr-o tava de copt tapetata cu hartie sau faina si lasa-le la cuptor pentru 20-30 de minute.