Cornurile cu branza de vaci sunt foarte pufoase si pot fi pastrate 3-4 zile, fara niciun fel de problema.
Timp de preparare
120 minute
Dificultate
Mediu
Ingrediente
300 g unt
300 g zahar
200 g branza grasa de vaci
200 g faina
coaja rasa de lamaie
1/2 esenta rom
zahar pudra (optional)
Mod de preparare
Amesteca untul cu faina si zaharul, apoi framanta bine aluatul. Se pune apoi la frigider pana a doua zi.
Intinde o foaie potrivit de groasa, tai-o sub forma de patrate care se umplu cu branza de vaci amestecata cu coaja rasa de la o lamaie si esente de rom.
Formeaza cornuletele si pune-le intr-o tava apoi in cuptorul cald, circa 25 de minute. Trebuie sa obtii niste cornuri usor aurii.
Trucuri
Dupa preferinta, poti pudra aceste cornuri cu zahar sau le poti lasa simple.
Tipul bucatariei
Internationala