Cornuri cu branza de vaci

/ / Modificat: 2012-09-11
Cornuri cu branza de vaci

Cornurile cu branza de vaci sunt foarte pufoase si pot fi pastrate 3-4 zile, fara niciun fel de problema.

Timp de preparare

120 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

300 g unt

300 g zahar

200 g branza grasa de vaci

200 g faina

coaja rasa de lamaie

1/2 esenta rom

zahar pudra (optional)

Mod de preparare

Amesteca untul cu faina si zaharul, apoi framanta bine aluatul. Se pune apoi la frigider pana a doua zi.

Intinde o foaie potrivit de groasa, tai-o sub forma de patrate care se umplu cu branza de vaci amestecata cu coaja rasa de la o lamaie si esente de rom.

Formeaza cornuletele si pune-le intr-o tava apoi in cuptorul cald, circa 25 de minute. Trebuie sa obtii niste cornuri usor aurii.  

Trucuri

Dupa preferinta, poti pudra aceste cornuri cu zahar sau le poti lasa simple.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Branza de vaci

Articole recomandate

Citeste si despre