Dovleac copt cu susan

/ / Modificat: 2017-09-29
Dovleac copt cu susan

Vrei sa iti surprinzi invitatii cu o reteta savuroasa de toamna? Alege dovleacul copt cu susan, o gustare usoara, rapida si foarte delicioasa.

Timp de preparare

55 min

Dificultate

usor

Ingrediente

1 dovleac mediu

3 linguri de zahar

50 de g de susan

Mod de preparare

Spala bine dovleacul, taie-l pe jumatate si curata-l de seminte. Presara peste el zaharul si baga-l la cuptor pentru 40 de minute, pana cand acesta se inmoaie si se rumeneste deasupra.

Cand este aproape gata, presara peste el si semintele de susan si mai lasa-l la cuptor pentru 10 minute, pana cand acestea capata si ele o nuanta aurie. Serveste dovleacul copt cu susan simplu ori cu frisca sau inghetata.

Daca vrei sa il servesti invitatilor intr-un mod original, decupeaza-l cu o forma rotunda si asaza-l in boluri transparente.

Taguri Dovleac Retete dovleac

Articole recomandate

Citeste si despre