Fursecurile cu mac au un gust deosebit si se servesc dimineata langa o cafea cu lapte.
Timp de preparare
60 minute
Dificultate
Mediu
Ingrediente
250 g unt moale
90 g zahar
1 ou mare
1/2 plic praf de copt
1/2 sticluta esenta de vanilie
coaja rasa portocala/ lamaie
2 lingurite mac
un praf de sare
250 g faina
Mod de preparare
Mixeaza untul cu zaharul pana obtii o compozitie cremoasa. Adauga oul, esenta de vanilie, coaja de portocala, macul si sarea. Toarna si faina amestecata in prealabil cu praful de copt si omogenizeaza aluatul.
Intinde o foaie potrivit de groasa si decupeaza fursecuri, pe care le pui pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Pune fursecurile la copt, la 200 de grade, pana ce devin usor aurii.
Lasa fursecurile la racit si, dupa plac, le poti pudra cu zahar.
Tipul bucatariei
Internationala