Fursecuri cu rahat

/ / Modificat: 2012-06-22
Fursecuri cu rahat

Fursecurile cu rahat se pastreaza timp de mai multe zile in cutii de tabla. Se servesc simple sau pudrate cu zahar.

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

1 pachet unt

200 g zahar

400 g faina

6 galbenusuri ou

coaja rasa lamaie

1 praf de copt

150 g rahat colorat

Mod de preparare

Mixeaza untul aflat la temperatura camerei cu zaharul, pana obtii o spuma aerata.

Adauga galbenusurile de ou, coaja rasa de lamaie si incorporeaza totul bine.

Toarna faina in ploaie amestecata cu praful de copt si amesteca pana obtii un aluat compact.

Formeaza fursecuri cu ajutorul unei lingurite, aseaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt, apoi deasupra acestora pune bucatatele taiate de rahat.

Lasa fursecurile la copt, circa 25 de minute, la 175 de grade.

Trucuri

Poti inlocui rahatul cu marmelada. Serveste fursecurile pudrate cu zahar sau simple.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Fursecuri

Articole recomandate

Citeste si despre