Vrei sa-i pregatesti copilul tau ceva dulce si nu mai stii ce? Sau nu ai prea mult timp la dispozitie. Poti face fursecuri fara gluten, dar mai ales fara zahar. Iar ca timp nu ai nevoie decat de 20 de minute.
Iata ce iti trebuie pentru desertul cu care, sigur iti vei impresiona copilul.
Ingrediente:
- 2 ouă batute
- 40 g unt topit
- 150 g faina de migdale
- 2 lingurite praf de cop
- 1 lingurita sau doua indulcitor natural stevie (daca vrei sa fie extra dulci, atunci mai poti pune 1 lingurita)
- 1 linguriță extract vanilie
- 1 lingura bobite de cacao (optional)
Mod de preparare:
Cuptorul trebuie preincalzit la 180 de grade. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
Intr-un bol amestecaa ingredientele uscate (faina de migdale, praful de copt) iar separat bate ouale si apoi pune-le peste ingredientele solide. Adauga untul topit, vanilia, stevia si daca folosesti, bobitele de cacao.
Amesteci compozitia si formezi bilute pe care apoi le aplatizezi usor. Daca folosesti niste manusi de bucatarie vei modela mai usor compozitia.
Asezi fursecurile in tava, apoi se introduce in cuptorul incins, pentru 15 minute.