Limbi de pisica

/ / Modificat: 2012-08-10
Limbi de pisica

Fursecurile limbi de pisica au fost inventate de bucataria franceza, insa reteta s-a raspandit in intreaga lume.

Foto: foodieinberlin.wordpress.com

Timp de preparare

30 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

120 g unt

120 g zahar pudra

2 albusuri ou

120 g faina

1 praf de sare

Mod de preparare

Freaca untul cu zaharul pudra, circa 2 minute, apoi adauga albusul si continua mixarea.

Adauga faina cernuta cu sarea si incorporez-o usor in spuma de unt.

Pune aluatul intr-o punga, careia ii tai un colt de 5 mm.

Formeaza bastonase cu ajutorul poshului improvizat, dar ai grija sa fie mai mult aluat la capete.

Pune fursecurile la cupor, la 200 de grade, circa 5 minute, pana ce se rumenesc usor.

Scoate fursecurile la racit.

Trucuri

Poti adauga in aluat diverse arome, cum ar fi coaja de lamaie, esenta de vanilie sau coaja de portocala.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Fursecuri

Articole recomandate

Citeste si despre