Fursecurile limbi de pisica au fost inventate de bucataria franceza, insa reteta s-a raspandit in intreaga lume.
Foto: foodieinberlin.wordpress.com
Timp de preparare
30 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
120 g unt
120 g zahar pudra
2 albusuri ou
120 g faina
1 praf de sare
Mod de preparare
Freaca untul cu zaharul pudra, circa 2 minute, apoi adauga albusul si continua mixarea.
Adauga faina cernuta cu sarea si incorporez-o usor in spuma de unt.
Pune aluatul intr-o punga, careia ii tai un colt de 5 mm.
Formeaza bastonase cu ajutorul poshului improvizat, dar ai grija sa fie mai mult aluat la capete.
Pune fursecurile la cupor, la 200 de grade, circa 5 minute, pana ce se rumenesc usor.
Scoate fursecurile la racit.
Trucuri
Poti adauga in aluat diverse arome, cum ar fi coaja de lamaie, esenta de vanilie sau coaja de portocala.
Tipul bucatariei
Internationala