Alivenci moldovenesti
Alivencile moldovenesti, asa numitele placinte ale ciobanului sunt niste placinte din malai si branza de vaci.
Alivencile moldovenesti, asa numitele placinte ale ciobanului sunt niste placinte din malai si branza de vaci.
Mucenicii muntenesti sunt pregatiti in ziua de 9 martie, cand se sarbatoresc Sfintii 40 de Mucenici, fiind un desert din categoria celor ritualice.
Aluatul de placinta se poate folosi pentru umpluturi dulci sau sarate, in functie de preferinta.
Scovergile sunt un fel de gogosi crocante. Acest desert este foarte popular in tara noastra, fiind apreciat de cei mici.
Tarta cu prune reprezinta unul dintre deserturile de toamna, aromate si foarte simplu de preparat.
Galustele cu caise reprezinta unul dintre cele mai delicioase deserturi romanesti de sezon.
Prajitura cu zmeura si urda se serveste neaparat rece, de la frigider, fiind unul dintre deserturile specifice de vara.
Prajitura cu capsuni este un desert clasic al bucatariei romanesti, care prezinta avantajul ca se pregateste din ingrediente putine.
HOROSCOP SAPTAMANAL: 18-24 noiembrie 2024. Pluto, planeta renasterii, se muta...
Avertizare meteo de ninsori abundente si temperaturi scazute! Un vortex polar...
HOROSCOP 19 noiembrie 2024. Pluto, planeta transformarii, intra in Varsator
Bucuresti, orasul cu 5 targuri de Craciun: De la cel mai mare brad hibrid la...
Sarbatoare 21 noiembrie 2024: Intrarea Maicii Domnului in Biserica. Prima zi...
Mai multe noutati