Pandispan cu fistic

/ / Modificat: 2012-07-20
Pandispan cu fistic

Pandispanul cu fistic este doar o alta varianta a acestei prajituri clasice.

Foto: dolcedente.wordpress.com

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

4 oua

250 faina

1/2 plic praf de copt

100 g zahar

70 g unt

70 ml lapte

130 g fistic tocat grob

2 linguri fistic macinat

Mod de preparare

Sparge ouale, apoi mixeaza-le cu zaharul, pana obtii o compozitie spumoasa.

Adauga faina amestecata cu praful de copt, apoi incorporeaza laptele si untul topit si racit. La final, adauga cele doua linguri de fistic macinat.

Tapeteaza o tava cu hartie de copt, toarna aluatul, iar deasupra acestuia presara miezul de fistic usor sfaramat.

Da pandispanul la copt, la foc mediu, circa 45 de minute.

Lasa pandispanul sa se raceasca in tava, apoi serveste-l simplu sau pudrat cu zahar.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Pandispan

Articole recomandate

Citeste si despre