Parfait cu fructe si rozmarin

/ / Modificat: 2012-10-11
Parfait cu fructe si rozmarin

Parfaitul cu fructe si rozmarin este un desert extrem de interesant, inspirat din bucataria franceza.

Timp de preparare

30 minute+ 4 ore (frigider)

Dificultate

Medie

Ingrediente

50 g coaja de portocala confiata

50 g coaja de lamaie confiata

rozmarin proaspat

80 g zahar pudra

500 g iaurt natural gras

Mod de preparare

Ia frunzulite de rozmarin cam cat intra intr-o lingura, toaca-le fin, apoi amesteca-le cu zaharul pudra. Le lasi intr-un castronel pana a doua zi.

Taie cojile de portocale si de lamaie cat de marunt poti.

Intr-un bol potrivit de mare, amesteca iaurtul cu fructele confiate, incorporezeaza zaharul pudra si mai amesteca putin. Pune compozitia intr-o forma de plastic, pe care o dai la congelator cateva ore.

Cu putin inainte de a aduce desertul la masa, pune forma in apa clocotita, lasa sa se dezghete, apoi rastoarn-o pe un platou.

Serveste parfait-ul cu decor de frunze de rozmarin.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Rozmarin Fructe

Articole recomandate

Citeste si despre