Prajitura cu migdale

/ / Modificat: 2012-08-22
Prajitura cu migdale

Prajitura cu migdale se poate servi dimineata la cafea sau ca gustare, pe parcursul intregii zile.

Foto: bobsredmill.com

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

6 albusuri

150 g zahar

1 plic zahar vanilat (1 esenta vanilie)

125 g unt proaspat

125 g faina

125 g migdale

Mod de preparare

Bate albusurile spuma, apoi adauga treptat zaharul si zaharul vanilat si continua procesul de mixare. Separat, freaca spuma untul, apoi amesteca-l cu faina si cu albusurile.

Adauga in compozitie migdalele curatite si macinate. Toarna compozitia intr-o tava dreptunghiulara, unsa cu unt si presarata cu faina si da o la cuptor la foc potrivit.

Lasa prajitura la copt pana se rumeneste usor, circa 25 de minute. Lasa prajitura la racit, apoi portioneaz-o, dupa plac, in romburi sau patrate.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Migdale Prajitura

Articole recomandate

Citeste si despre