Prajitura cu smantana si ciocolata

/ / Modificat: 2017-06-13
Prajitura cu smantana si ciocolata

Ingrediente

250g biscuiti tip Petit beurre
250g smantana
250g ciocolata de menaj
1 esenta de rom
2 linguri zahar
2 linguri nuca de cocos

Mod de preparare

Pui smantana intr-un vas pe foc mic, adaugi ciocolata maruntita si lasi sa fiarba pana se topeste aceasta. Cand crema s-a omogenizat o dai la rece.

Separat faci un sirop: fierbi o cana de apa cu zaharul 10 minute, il iei de pe foc si adaugi esenta de rom.

Insiropezi apoi biscuitii unul cate unul, ii asezi intr-un strat intr-o tava mai mica, tapetata cu hartie de copt. Intinzi o parte din crema, asezi apoi un alt strat de biscuiti insiropati, crema, biscuiti si crema.

Presari nuca de cocos si dai prajitura la rece o ora. Iti ies cam 12 portii.

Sper sa va placa!

Reteta recomandata si gatita de vava.

Taguri Smantana Ciocolata Biscuiti Zahar

Articole recomandate

Citeste si despre