Pentru a pregati un desert rapid si gustos cu banane, poti apela cu incredere la reteta noastra de strudel cu banane si ciocolata.
Foto: angeofalltrades.wordpress.com
Timp de preparare
35 minute
Dificultate
Usoara
Ingrediente
1 pachet aluat foietaj
6 banane
100 g nutella
1 ou
2 linguri lapte
zahar pudra
Mod de preparare
Lasa alautul de foietaj la dezghetat, la temperatura camerei.
Intinde foaia de aluat pe suprafata de lucru si imparte-o in sase dreptunghiuri. Unge fiecare dreptunghi cu o lingura de nutella, aseaza o banana peste, apoi ruleaza dreptunghiul ca sa obtii forma de cilindru.
Unge strudelele cu un ou amestecat in doua linguri de lapte si baga-le la cuptor, la foc mic.
Lasa strudelele la copt circa 20 de minute, pana capata o culoare aurie.
Serveste strudelele racite, pudrate cu zahar.
Trucuri
Poti folosi intreaga foaie de aluat pentru a obtine un singur strudel, mare.
Tipul bucatariei
Internationala