Sufleul de zmeura este un preparat inedit, care se pregateste foarte rapid. Poate fi pregatit chiar si cu alte fructe de padure, cum ar fi fragutele sau afinele.
Foto: knivescookslove.com
Timp de preparare
35 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
1 kg zmeura
12 oua
0,5 kg zahar pudra
150 g faina
50 g unt
Mod de preparare
Amesteca galbenusurile cu 300 de grame de zahar pudra, apoi adauga zmeura sfaramata cu furculita.
Bate albusurile bine cu restul de zahar, pana obtii o compozitie ca de bezea.
Amesteca bine cele doua compozitii, incorporeaza faina, unge un vas termorezistent cu unt, toarna compozitia in vas, apoi da totul la cuptor, la foc iute, pana ce sufleul este rumenit.
Serveste sufleul caldut, cu inghetata de vanilie alaturi.
Ingredientele din reteta sunt pentru 6 portii, astfel incat, in functie de numarul persoanelor care sunt la masa, se poate mari sau injumatati cantitatea de ingrediente.
Tipul bucatariei
Internationala