Tarta cu ciocolata si crema de branza

/ / Modificat: 2012-06-25
Tarta cu ciocolata si crema de branza

Tartele se pot pregati intr-o multime de variante, cu umpluturi diverse, de la fructe aromate de sezon si pana la ciocolata sau crema de branza.

Foto: iheartmybakes.blogspot.ro

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

200 grame biscuiti (de ciocolata)

60 grame unt topit

400 grame crema de branza

60 grame zahar

5 ml esenta de vanilie

3 oua

100 grame ciocolata neagra topita

Mod de preparare

Incinge cuptorul la 180 de grade. Unge cu unt o tava rotunda pentru tarta.

Cu ajutorul unui blender, amesteca biscuitii si untul topit pana obtii o pasta umeda. Aseaza pasta pe fundul tavii si apasa bine. Da la cuptor pentru 10 - 15 minute, pana crusta de aluat devine ferma, apoi lasa totul sa se raceasca complet.

Intr-un bol amesteca crema de branza, zaharul si vanilia. Adauga pe rand si ouale, amestecand bine dupa fiecare. Imparte compozitia in doua parti. In una dintre ele adauga ciocolata topita.

Toarna apoi pe rand in tava amestecurile de ciocolata si branza si amesteca putin, pentru a creea un efect vizual interesant.

Da tava la cuptor pentru 30 de minute.

Serveste tarta abia dupa ce s-a racit bine.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Tarta Ciocolata Crema de branza

Articole recomandate

Citeste si despre