Tartele se pot pregati intr-o multime de variante, cu umpluturi diverse, de la fructe aromate de sezon si pana la ciocolata sau crema de branza.
Foto: iheartmybakes.blogspot.ro
Timp de preparare
60 minute
Dificultate
Medie
Ingrediente
200 grame biscuiti (de ciocolata)
60 grame unt topit
400 grame crema de branza
60 grame zahar
5 ml esenta de vanilie
3 oua
100 grame ciocolata neagra topita
Mod de preparare
Incinge cuptorul la 180 de grade. Unge cu unt o tava rotunda pentru tarta.
Cu ajutorul unui blender, amesteca biscuitii si untul topit pana obtii o pasta umeda. Aseaza pasta pe fundul tavii si apasa bine. Da la cuptor pentru 10 - 15 minute, pana crusta de aluat devine ferma, apoi lasa totul sa se raceasca complet.
Intr-un bol amesteca crema de branza, zaharul si vanilia. Adauga pe rand si ouale, amestecand bine dupa fiecare. Imparte compozitia in doua parti. In una dintre ele adauga ciocolata topita.
Toarna apoi pe rand in tava amestecurile de ciocolata si branza si amesteca putin, pentru a creea un efect vizual interesant.
Da tava la cuptor pentru 30 de minute.
Serveste tarta abia dupa ce s-a racit bine.
Tipul bucatariei
Internationala