Biscuiti digestivi cu miere si scortisoara

/ / Modificat: 2014-12-18
Biscuiti digestivi cu miere si scortisoara

Biscuitii digestivi cu miere si scortisoara reprezinta o alternativa delicioasa si hranitoare la gustarile nocive din comert, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Timp de preparare

25 min.

Dificultate

usor  

Ingrediente

200 g tarate de ovaz

200 g faina integrala

300 g margarina vegetala

200 g miere

2 lingurite scortisoara

2 lingurite praf de copt

1 varf cutit sare

Mod de preparare

Amesteca ingredientele uscate intr-un bol: taratele, faina, sarea, scortisoara si praful de copt. Adauga margarina si mierea si incorporeaza-le usor, apoi framanta aluatul obtinut cu mainile. Baga aluatul la frigider 30 de minute.

Intinde-l apoi pe masa de lucru, pana obtii o foaie groasa de 1 cm. Decupeaza biscuitii cu diverse forme speciale si pune-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Baga-i la cuptor circa 10 minute, pana cand se rumenesc usor pe deasupra.

Articole recomandate

Citeste si despre