Biscuitii digestivi cu miere si scortisoara reprezinta o alternativa delicioasa si hranitoare la gustarile nocive din comert, atat pentru copii, cat si pentru adulti.
Timp de preparare
25 min.
Dificultate
usor
Ingrediente
200 g tarate de ovaz
200 g faina integrala
300 g margarina vegetala
200 g miere
2 lingurite scortisoara
2 lingurite praf de copt
1 varf cutit sare
Mod de preparare
Amesteca ingredientele uscate intr-un bol: taratele, faina, sarea, scortisoara si praful de copt. Adauga margarina si mierea si incorporeaza-le usor, apoi framanta aluatul obtinut cu mainile. Baga aluatul la frigider 30 de minute.
Intinde-l apoi pe masa de lucru, pana obtii o foaie groasa de 1 cm. Decupeaza biscuitii cu diverse forme speciale si pune-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Baga-i la cuptor circa 10 minute, pana cand se rumenesc usor pe deasupra.