Muschi de porc impanat cu carnaciori

/ / Modificat: 2014-10-31
Muschi de porc impanat cu carnaciori

Muschiul de porc impanat cu carnaciori este o reteta grozava pentru intreaga familie si un preparat extrem de versatil. Bucatile de muschi umplut se pot servi alaturi de o gama variata de garnituri: cartofi, morcovi, broccoli, orez, salata etc.

Timp de preparare

60 min.  

Dificultate

mediu

Ingrediente

1 buc. muschiulet de porc

2-3 carnaciori

1 buc. bacon

1 ceapa

2 catei de usturoi

1 lingura boia dulce

1 1/2 cana vin alb

1/4 cana ulei

sare

piper

1/4 lingurita cimbru

1/4 lingurita rozmarin

Mod de preparare

Taie si cresteaza bucata de carne, pana obtii o fasie lata si intinsa. Aplatizeaz-o mai bine cu batatorul de snitele, apoi condimenteaz-o cu boia, sare, cimbru, piper, usturoi, rozmarin. Ruleaza carnaciorii in carne, apoi leag-o cu o ata sau infige scobitori din loc in loc.

Pune bucata de muschi intr-o tava, adauga ceapa tocata grosier pe langa el si acopera-l cu bucati de bacon. Toarna uleiul si vinul si baga tava la cuptor, timp de 40-45 de minute, pana cand carnea se fargezeste.

Articole recomandate

Citeste si despre