

Carnatii haiducesti trebuie sa se regaseasca pe masa de sarbatori traditional romaneasca, alaturi de alte preparate din carne de porc.
Toba este unul dintre aperitivele romanesti traditionale, specifice sarbatorilor de iarna, care se pregateste din ciolan si organe de porc.
Piftia de porc este unul dintre cele mai apreciate preparate din perioada Craciunului, specific bucatariei romanesti. In unele regiuni ale tarii, piftia...
Scutecele Domnului este numele primit de un desert care se mananca doar in ajunul Craciunului.
Carnatii de casa afumati sunt nelipsiti de pe masa de sarbatoare a romanilor. Bine condimentati, realizati din amestec de carne tocata, de porc si de vita,...
Carnatii de casa fac parte din produsele traditionale romanesti. Exista numeroase retete, in functie de zona, dar si de preferintele fiecaruia.
De ce se schimba ora din martie la ora 3 dimineata si nu la 12, ca in octombrie?
Horoscop 31 martie 2025. Schimbari majore pentru Scorpion si surprize pentru...
Megan Fox a nascut! Actrita a devenit mama pentru a patra oara, alaturi de...
Limbajul codat al adolescentilor: Emoji-uri si acronime explicate de politia...
Marian, bebelusul aruncat in hazna de tata, induioseaza o tara intreaga si...
Mai multe noutati