Drob cu masline

/ / Modificat: 2014-05-13
Drob cu masline

Drobul cu masline este un preparat simplu si foarte potrivit dupa mesele imbelsugate de Paste. Are un gust excelent si in acelasi timp este si dietetic.

Timp de preparare

60 min.

Dificultate

medie  

Ingrediente

200 g masline

3 cepe mari

2 legaturi de ceapa verde

3 oua

500 g ciuperci fierte

1 ardei gras

o legatura marar

4 linguri pesmet

2 linguri ulei

sare, piper  

Mod de preparare

Toaca marunt cele trei cepe si ardeiul si caleste-le putin in ulei pana devin stravezii. Apoi baga ciupercile impreuna cu maslinele fara samburi in robotul de bucatarie pentru a le marunti mai rapid.

Amesteca aceasta compozitie cu ceapa si ardeiul calite, cu ceapa verde si cu mararul tocate marunt. Bate ouale si amesteca-le si pe ele cu intreaga compozitie. Adauga trei linguri de pesmet, sare si piper dupa gust.

Unge o tava cu ulei, tapeteaz-o cu putin pesmet si pune in ea intregul amestec. Coace drobul cu masline in jur de 45 de minute la 180 de grade Celsius.

Il poti consuma cald, dar si rece, ca aperitiv.

Articole recomandate

Citeste si despre