Drobul de pui este o alternativa delicioasa la cel de miel, in cazul in care familia ta nu este amatoare de astfel de carne. Iata o reteta simpla, delicioasa si rapida de drob cu ficat de pui, care te ajuta sa pastrezi spiritul si gustul sarbatorii pe masa de Paste!
Timp de preparare
90 min.
Dificultate
usor
Ingrediente
1 kg ficatei de pui
2 legaturi de patrunjel
2 legaturi de marar
8 fire de ceapa verde
8 oua
sare
piper
Mod de preparare
Fierbe ficatul si da-l apoi prin masina de tocat carne. Toaca foarte marunt verdeturile si adauga-le peste ficat. Adauga si ouale si asezoneaza totul cu sare, piper si alte condimente, dupa preferinta.
Incorporeaza bine ingredientele in ficatul tocat cu mana sau lingura. Pune compozitia obtinuta intr-o tava dreptunghiulara, unsa in prealabil cu ulei, si bag-o la cuptor 45-60 min, pana cand este rumenita pe deasupra.