Retete culinare - Retete de Paste - Pagina 3

Cozonac cu nuca

Cozonac cu nuca

Se incalzeste untul cu laptele, se amesteca drojdia cu putin lapte cald si apoi se toarna peste faina si laptele cu unt; se framanta incorporand uleiul,...

Pasca cu stafide

Pasca cu stafide

Din faina, laptele caldut, drojdie si o lingurita de zahar se face o maia pe care o lasi la crescut.   Dupa ce a dospit, toarna peste faina cernuta...

Preparate din miel pentru Pasti

Preparate din miel pentru Pasti

Desi bucataria romaneasca e extrem de consevatoare si de regionalizata, iar diferentele intre felurile de mancare purtand acelasi nume poti fi incredibile,...

Ouale rosii de Paste

Ouale rosii de Paste

Ouale se spala cu apa calda, apoi se sterg cu un prosop curat. Se pun la fiert in apa rece, putin sarata. Cand incep sa clocoteasca, se lasa 4-7 minute sa...

Esential in Retete culinare

1 2 3