Pentru ca de Pasti fiecare gospodina incearca sa isi arate maiestria in prepararea celor mai bune mancaruri, iti propunem o altfel de pasca, cu ciocolata.
Foto: crustabakes.wordpress.com
Timp de preparare
50 minute
Dificultate
Medie
Ingrediente
1 aluat tarta, gata cumparat
500 g branza de vaci
2 linguri cacao
4 oua
100 g ciocolata topita
200 g smantana dulce
20 g budinca de vanilie
150 g zahar pudra
1/2 lingurita esenta de vanilie
Mod de preparare
Intinde aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Separa albusurile de galbenusuri si mixeaza albusurile spuma, ca de bezea.
Pregateste apoi umplutura de branza. Mixeaza branzica de vaci, galbenusurile de ou, zaharul, budinca de vanilie, esenta, ciocolata topita si cele doua linguri de cacao.
Bate smantana bine, pana devine frisca, adaug-o la compozitia de branza si adauga si albusurile batute spuma.
Toarna compozitia obtinuta peste aluatul de tarta, apoi pune la copt, in cuptorul preincalzit, circa 45 de minute.
Trucuri
Serveste pasca bine racita, decorata cu coaja de portocala glasata.