Ciuperci umplute cu spanac

/ / Modificat: 2014-03-26
Ciuperci umplute cu spanac

Ciupercile umplute cu spanac sunt preparate satioase, hranitoare si foarte sanatoase, care pot fi consumate atat ca aperitive, cat si ca garnitura sau fel principal. Descopera o reteta imbietoare, care-ti va rasfata, garantat, papilele gustative!  

Timp de preparare

30 min.

Dificultate

usor

Ingrediente

400 g ciuperci champignon (medii sau mari)

800 g spanac proaspat sau congelat

2-3 catei de usturoi

35 ml ulei de masline

piper

sare

Mod de preparare

Curata ciupercile si indeparteaza-le coditele (piciorusele). Asaza-le unele langa altele intr-o tava, stropeste-le cu putin ulei de masline si asezoneaza-le cu sare, putin piper si baga-le la cuptor 20 de minute.

Separat, incinge putin ulei de masline intr-o tigaie, adauga spanacul si caleste-l putin, apoi adauga usturoiul zdrobit, sarea si piperul si mai lasa-l pe foc, aproximativ 10 minute. Scoate ciupercile din cuptor si umple-le cu spanac.

Optional, poti razui cascaval sau branza pe deasupra si le mai poti baga inca 10 minute in cuptor, pana cand branza se topeste si se gratineaza.

Taguri Ciuperci umplute Retete ciuperci Retete spanac

Articole recomandate

Citeste si despre