Gulas de post

/ / Modificat: 2023-06-13
Gulas de post

Gulasul de post este o mancare savuroasa, ideala pentru masa de pranz. Se prepara foarte usor si, desi carnea este inlocuita cu legumele, condimentele ii vor da o aroma deosebita.

Timp de preparare

40 min

Dificultate

usor

Ingrediente pentru gulas de post

  • 900 g ciuperci proaspete
  • 3 cartofi medii
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 90 ml ulei
  • 20 g boia dulce
  • 20 g faina
  • coriandru
  • sare si piper  

Mod de preparare gulas de post

Taie ciupercile in bucati mai mari, apoi caleste-le in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt. Imediat ce capata o nuanta aurie, adauga faina si 350 ml de apa. Intre timp, taie cartofii cubulete, apoi adauga-i peste ciuperci.

Lasa totul sa fiarba 10 minute, apoi adauga coriandrul si boiaua. Cand preparatul incepe sa scada, asezoneaza-l cu sare si piper, dupa gust.

Serveste gulasul de post cald, eventual alaturi de niste paine proaspata de casa.

Taguri Gulas Retete post

Articole recomandate

Citeste si despre