Prajitura cu miere si vin

/ / Modificat: 2014-03-17
Prajitura cu miere si vin

Prajitura cu miere si vin este un desert de post, foarte aromat, care iti va aduce aminte de sarbatori. Se pregateste foarte usor si rapid, iar gustul sau este unul savuros.

Timp de preparare

70 min  

Dificultate

usor  

Ingrediente

150 ml miere

200 ml vin

1 jumatate de cana de ulei

20 g scortisoara

3 cuisoare pisate

coaja de la o portocala

1 plic de praf de copt

1 plic de zahar vanilat

1 lingura de zeama de lamaie

300 g faina

70 g zahar pudra vanilat

1 praf de sare

Mod de preparare

Amesteca faina cu mierea, vinul si uleiul. Adauga peste aceste ingrediente scortisoara, cuisoarele pisate, zaharul vanilat, coaja de portocala si sarea. Adauga si praful de copt stins cu zeama de lamaie si incorporeaza treptat faina.

Asaza coca intr-o tava de copt unsa cu ulei si faina si da-o la cuptor pentru 60 de minute. La final, pudreaza prajitura cu zahar pudra vanilat.

Taguri Prajitura de post Desert de post Retete post

Articole recomandate

Citeste si despre