Prajituri de post: Melcisori cu nuca. Gata cat ai bate din palme!
Prajituri de post: Melcisori cu nuca
Ingrediente Melcisori cu nuca
- 500 gr fain
- 250 ml apa calduta
- 1 plic drojdie uscata
- 4 linguri miere
- 25 gr margarina
- 300 gr miez nuca pisat
- 200 gr zahar
Mod de preparare Melcisori cu nuca
Dizolvam pliculetul de drojdie in putina apa calduta, apoi adaugam putina faina. Obtinem o maia pe care o punem la dospit pana isi dubleaza volumul.
Diluam mierea in apa si adaugam margarina topita. Adaugam maiaua, omogenizam , apoi treptat punem faina.
Framantam pana obtinem un aluat omogen de consistenta plastelinei.
Lasam la dospit pana isi dubleaza volumul apoi intindem o foaie pe care presaram miezul de nuca amestecat cu zaharul.
Citeste continuarea pe Kfetele.ro