Spiralele cu ciuperci sunt o gustare delicioasa in post. Spiralele crocante se prepara numaidecat si sunt gustoase mai multe zile la rand, de aceea, sunt considerate gustari foarte practice.
Timp de preparare
25 min.
Dificultate
usor
Ingrediente
1 pachet foietaj (de post - cu margarina vegetala)
2 conserve de ciuperci
3 fire de ceapa verde
2 linguri de ulei de masline
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper
Mod de preparare
Toaca ceapa verde marunt si caleste-o intr-o tigaie cu ulei de masline incins. Adauga ciupercile tocate marunt peste ceapa. Lasa ingredientele pe foc 10 minute, asezoneaza-le cu sare si piper si lasa apoi amestecul sa se raceasca.
Scoate foietajul de la congelator si lasa-l la dezghetat pana in momentul in care poti sa manevrezi foile usor. Ia o foaie si intinde-o pe masa de lucru. Toarna umplutura de ciuperci in mijlocul ei si intinde-o pe toata suprafata, apoi ruleaza foaia si tai-o in felii groase de 3 cm.
Asaza bucatile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si baga-le in cuptorul incins in prealabil, cam 10 minute, sau pana cand se rumenesc usor.