Fasole verde cu lamaie si marar

/ / Modificat: 2014-07-11
Fasole verde cu lamaie si marar

Fasolea verde cu lamaie si marar poate fi atat o gustare rapida, cat si o garnitura gustoasa, perfecta pentru o friptura sau pentru preparatele din peste. In plus, fasolea verde este si foarte sanatoasa, intrucat contine o multime de vitamine, dar si potasiu, acid folic si fibre.

Timp de preparare

20 min.  

Dificultate

mica

Ingrediente

500 g fasole verde

1 legatura marar

1 fir ceapa verde

1 lingura ulei de masline

1 lingura suc de lamaie

1 lingurita mustar

sare si piper

Mod de preparare

Pune apa intr-un vas adanc si, cand fierbe, adauga putina sare si fasolea verde. Las-o in apa clocotita intre 5 si 7 minute, pana cand se inmoaie bine. Toaca mararul si ceapa si amesteca-le intr-un castron mare cu uleiul, sucul de lamaie si mustarul.

Adauga pastaile de fasole si condimenteaza cu sare si piper. Las-o deoparte 10-15 minute, pana cand aromele patrund bine in fasolea verde.

Taguri Retete salata

Articole recomandate

Citeste si despre