Salatele cu andive sunt foarte sanatoase, iar daca inveti sa prepari aceste legume pretentioase, gustul lor amarui nu va mai fi o problema.
Foto: food.com
Timp de preparare
20 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
2 andive mari
50 g branza feta
30 ml suc de lamaie
40 ml ulei de floarea soarelui
10 g sare de mare
50 g masline
3-4 rosii cherry
1/2 ceapa rosie
Mod de preparare
Curata andivele cu atentie de frunzele exterioare, apoi pune-le rapid sub un jet de apa rece.
Taie ceapa pestisori, andivele fa-le cuburi potrivite, apoi pune-le intr-un bol incapator.
Adauga maslinele, rosiile cherry si branza feta taiata cubulete, iar separat, pregateste un sos din ulei si zeama de lamaie.
Adauga sosul peste salata, apoi potriveste de gust cu putina sare de mare. Ai grija cata sare pui, deoarece branza feta este destul de sarata.
Tipul bucatariei
Internationala