Salata cu feta, capsune si legume

/ / Modificat: 2013-05-23
Salata cu feta, capsune si legume

Primavara si vara sunt anotimpurile in care organismul nostru trebuie sa fie supus unei cure de detoxifiere, iar salatele, sucurile naturale si fructele nu trebuie sa lipseasca din meniul zilnic. Iata o reteta delicioasa de salata cu feta si capsune.

Foto: eldoradowines.org

Timp de preparare

15 minute

Dificultate

Usor  

Ingrediente

200 g branza feta

300 g capsune

1 legatura ridichi

1 ardei rosu sau galben

1/2 legatura coriandru

2-3 fire menta proaspata

50 g nuci

2 linguri ulei de masline

1 lingurita suc de lime

sare de mare

piper negru, proaspat macinat

Mod de preparare

Spala bine fructele si legumele, curata-le de codite, iar in cazul ardeiului scoate si semintele.

Taie capsunile in jumatati, ardeiul fa-l fasii si ridichile taie-le felii subtiri. Pune aceste ingrediente intr-un bol incapator, aseaza deasupra verdeata tocata marunt, branza cubulete si nucile tocate grob.

Serveste salata cu dressing preparat din ulei de masline, suc de lime, sare de mare si piper proaspat macinat.  

Trucuri

Poti imbogati aceasta salata cu frunze de spanac proaspat sau frunze de salata verde. Nucile pot fi inlocuite cu succes de alune sau seminte de pin, dupa preferinta.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Feta Capsune Salata

Articole recomandate

Citeste si despre