Salata de conopida cu maioneza se poate transforma rapid dintr-un aperitiv pentru petrecere intr-o gustare savuroasa sau intr-o cina rapida pentru intreaga familie.
Timp de preparare
25 min.
Dificultate
usor
Ingrediente
1 conopida medie
7 linguri iaurt
3 catei de usturoi
1 lingurita mustar
1 galbenus crud + 1 galbenus fiert
1/2 legatura marar
ulei
sare
piper
Mod de preparare
Desfa conopida in buchetele mici si fierbe-o in apa cu sare pana devine usor al dente. Intre timp, prepara maioneza, amestecand cele doua galbenusuri cu sare, mustar si ulei. Dupa ce s-a racit, taie conopida in bucati mai mici, adauga iaurtul, usturoiul zdrobit si maioneza si amesteca totul bine.
Adauga si mararul tocat marunt si asezoneaza salata cu sare si piper. Serveste salata de conopida pe paine prajita, lipie sau bucati de tortilla.