Salata de sfecla rosie

/ / Modificat: 2013-04-25
Salata de sfecla rosie

Primavara este momentul oportun pentru a face o cura de detoxifiere a organismului. Legumele, fructele si verdeturile acestui anotimp sunt din belsug si cu ajutorul lor poti prepara mancaruri delicioase.

Poti opta, de exemplu, pentru o salata de sfecla rosie, care are efecte antioxidante si ajuta la mentinerea sanatatii creierului.

 

Timp de preparare

 20 minute

Dificultate

 usor  

Ingrediente

10 bucati de sfecla rosie potrivite

3 fire de hrean proaspat

250 de ml de otet de 9 grade

2 linguri de sare marina

250 de g de miere de albine

3 lingurite de ulei  

Mod de preparare

Spala bine sfecla de impuritati si pamant si pune-o la fiert. Dupa ce fierbe, las-o sa se raceasca si curat-o de coaja si tai-o fasii.

Amestec-o cu otetul, sarea, mierea si hreanul, spalat si curatat bine si dat prin razatoarea cea mai mica.

Pune-o in borcanele mici si las-o o zi la frigider, pentru a se incorpora aromele cat mai bine.

Taguri Retete salate

Articole recomandate

Citeste si despre