Primavara este momentul oportun pentru a face o cura de detoxifiere a organismului. Legumele, fructele si verdeturile acestui anotimp sunt din belsug si cu ajutorul lor poti prepara mancaruri delicioase.
Poti opta, de exemplu, pentru o salata de sfecla rosie, care are efecte antioxidante si ajuta la mentinerea sanatatii creierului.
Timp de preparare
20 minute
Dificultate
usor
Ingrediente
10 bucati de sfecla rosie potrivite
3 fire de hrean proaspat
250 de ml de otet de 9 grade
2 linguri de sare marina
250 de g de miere de albine
3 lingurite de ulei
Mod de preparare
Spala bine sfecla de impuritati si pamant si pune-o la fiert. Dupa ce fierbe, las-o sa se raceasca si curat-o de coaja si tai-o fasii.
Amestec-o cu otetul, sarea, mierea si hreanul, spalat si curatat bine si dat prin razatoarea cea mai mica.
Pune-o in borcanele mici si las-o o zi la frigider, pentru a se incorpora aromele cat mai bine.