Salata germana este un preparat delicios si satios, ideala pentru pranz sau pentru o gustare in pauza de masa de la munca. Se prepara rapid si usor.
Timp de preparare
15 min
Dificultate
usor
Ingrediente
2 oua
1 praf de zahar
1 salata verde mare
50 g sunca
5 masline
maioneza
zeama de lamaie
cascaval ras
sare
piper
Mod de preparare
Spala bine ouale si pune-le la fiert aproximativ 8 minute. Dupa ce s-au fiert, curata-le de coaja si taie-le sferturi. Spala salata verde si tai-o marunt. Taie sunca cubulete sau fideluta.
Amesteca toate ingredientele intr-un bol mare de salata si adauga peste ele maioneza, sare, piper, zeama de lamaie si zaharul, dupa gust.
Amesteca totul bine, iar la final, decoreaza salata cu masline si cascaval ras. De asemenea, poti adauga si ardei gras sau rosii.
Sursa foto: www.edelicios.ro