Salatele inspirate din bucataria italiana sunt foarte usor de preparat, iar ingredientele slab calorice si legumele variate dau nota specifica.
Timp de preparare
25 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
150 g sunca presata
100 g mazare fiarta
100 g castraveti murati
100 g maioneza
100 g porumb fiert
100 g conopoida
1/2 ceapa rosie
1 legatura patrunjel/ marar
sare
piper
Mod de preparare
Taie sunca felii subtiri, apoi scurge mazarea de apa si clateste-o sub jet de apa rece.
Pune aceste ingrediente intr-un bol incapator, adauga castravetii tocati marunt, porumbul, ceapa taiata pestisori si conopida taiata cuburi.
Spala verdeata, toac-o cat mai fin, apoi presar-o peste salata pregatita anterior.
Amesteca totul cu maioneza proaspata, potriveste de gust cu sare si piper, apoi pune salata la rece, minim 30 de minute.
Tipul bucatariei
Italiana