Salata italiana

/ / Modificat: 2012-07-19
Salata italiana

Salatele inspirate din bucataria italiana sunt foarte usor de preparat, iar ingredientele slab calorice si legumele variate dau nota specifica.

Timp de preparare

25 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

150 g sunca presata

100 g mazare fiarta

100 g castraveti murati

100 g maioneza

100 g porumb fiert

100 g conopoida

1/2 ceapa rosie

1 legatura patrunjel/ marar

sare

piper

Mod de preparare

Taie sunca felii subtiri, apoi scurge mazarea de apa si clateste-o sub jet de apa rece.

Pune aceste ingrediente intr-un bol incapator, adauga castravetii tocati marunt, porumbul, ceapa taiata pestisori si conopida taiata cuburi.

Spala verdeata, toac-o cat mai fin, apoi presar-o peste salata pregatita anterior.

Amesteca totul cu maioneza proaspata, potriveste de gust cu sare si piper, apoi pune salata la rece, minim 30 de minute.

Tipul bucatariei

Italiana

Taguri Salata Salate

Articole recomandate

Citeste si despre