Salata norvegiana iti ofera posibilitatea de a strecura mai usor pestele in meniul familiei tale, intr-un mod simplu si delicios. Iata o reteta rapida si satioasa, care-ti ofera energie pentru intreaga zi!
Timp de preparare
30 min.
Dificultate
usor
Ingrediente
150 g somon afumat
2 cartofi fierti
2 oua fierte
1 ceapa
1/2 lamaie
2 linguri ulei de masline
1 lingura mustar
1/2 legatura patrunjel proaspat
sare
piper
Mod de preparare
Taie cartofii (fierti in coaja), ouale si somonul in cubulete si pune-le intr-un castron. Adauga si ceapa taiata solzisori. Separat, prepara dressingul pentru salata: amesteca uleiul cu zeama de lamaie, mustarul si patrunjelul proaspat tocat.
Asezoneaza dressingul cu sare si piper si toarna-l peste celelalte ingrediente. Amesteca bine totul si baga salata la frigider, aproximativ o ora.
Se serveste rece, cu felii de lamaie si patrunjel proaspat tocat pe deasupra.