Salata picanta de curcan

/ / Modificat: 2012-08-07
Salata picanta de curcan

Carnea de curcan este mult mai gustoasa comparativ cu cea de pui, iar o salata care foloseste acest ingredient este o alegere inspirata pentru masa de seara.

Timp de preparare

30 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

200 g piept de curcan

200 g ciuperci proaspete

1 ardei gras rosu

1 ardei gras galben

3 linguri ulei

1 lingura sos tabasco

1 lingurita boia

sare

piper

3 linguri suc de lamaie

1/2 legatura patrunjel

Mod de preparare

Spala pieptul de curcan, taie-l fasii si pune-l la marinat intr-un amestec de ulei, sos tabasco, boia si piper. Lasa-l in acest sos minim ora.

Spala ardeii, curata-i de seminte, apoi taie-i fasii.

Taie ciupecile lamele subtiri si stropeste-le cu zeama de lamaie.

Scoate fasiile de curcan si pune-le la prajit, intr-o tigaie neaderenta, unsa cu putin ulei.

Intr-un bol incapator, pune ardeii fasii, ciupercile si carnea de curcan rumenita.

Stropeste salata cu zeama de lamaie, apoi potriveste de gust cu sare, piper si ulei.

Presara deasupra acestei salate verdeata proaspata.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Salata

Articole recomandate

Citeste si despre