Maioneza de pufuleti

/ / Modificat: 2012-08-01
Maioneza de pufuleti

Maioneza de pufuleti este foarte gustoasa si reprezinta o varianta des intalnita de maioneza pentru perioadele de post.

Foto: comofas.com

Timp de preparare

20 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

150 g pufuleti

120-150 ml ulei de floarea soarelui

3 linguri suc de lamaie

1 lingura mustar

sare

Mod de preparare

Pune pufuletii sa se hidrateze in cateva linguri de apa calduta, pana se inmoaie bine si se transforma intr-o pasta omogena.

Adauga o lingura de mustar, sare, si suc de lamaie, apoi incoporeaza treptat uleiul.

Foloseste aceasta maioneza pentru diverse salate, dar ai grija sa o pregatesti chiar inainte de a fi servita. Daca sta prea mult, maioneza face o crusta si isi pierde aspectul stralucitor.

Trucuri

Ai grija sa nu pui prea multa apa in momentul in care hidratezi pufuletii, deoarece maioneza nu se va mai lega.

Tipul bucatariei

Romaneasca

Taguri Maioneza Pufuleti

Articole recomandate

Citeste si despre