Sosul remoulade, un alt sos celebru din bucataria franceza, are ca ingrediente de baza mustarul de dijon, caperele si ansoa.
Timp de preparare
25 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
4 lingurite capere, scurse
5 castraveciori murati, tocati marunt
2 fileuri ansoa, din conserva
300 g maioneza
2 lingurite mustar Dijon
3 lingurite tarhon proaspat, tocat marunt
3 lingurite de patrunjel proaspat, tocat
sare
piper negru macinat
Mod de preparare
Pune intr-un bol incapator caperele tocate, castraveciorii maruntiti, fileurile de ansoa si amesteca-le bine.
Adauga maioneza, mustar si verdeata tocata, apoi continua sa amesteci.
Asezoneaza, dupa gust cu sare si piper, apoi pune sosul la rece, pana in momentul servirii.
Trucuri
Serveste sosul remoulade alaturi de fripturi sau legume reci.
Tipul bucatariei
Franceza