Daca ti-e pofta de o supa delicioasa si cremoasa, acum este cel mai bun moment pentru a incerca supa-crema de mazare. Este savuroasa, o prepari rapid, contine putine calorii si, daca mai adaugi in ea niste crutoane, vei obtine un gust incantator.
Timp de preparare
60 min
Dificultate
usor
Ingrediente
500 g mazare congelata
2 cartofi
1 ceapa
1/2 radacina de telina
1 legatura de marar proaspat
sare, piper
4-5 linguri ulei de masline
Mod de preparare
Caleste ceapa taiata marunt intr-o cratita. Intr-o alta cratita amesteca mazarea, telina si cartofii. Acopera-le cu apa si lasa-le sa fiarba la foc mediu, aproximativ 25 de minute, pana se inmoaie.
Dupa ce s-au fiert paseaza-le intr-un blender, apoi condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Supa-crema de mazare se serveste calda sau rece, cu crutoane, cu marar proaspat presarat deasupra.
Sursa foto: www.culinar.ro