Daca te-ai saturat de traditionalele ciorbe si vrei sa iti surprinzi familia cu o noua reteta, poti opta pentru o delicioasa supa crema de pui.
Timp de preparare
30 min
Dificultate
medie
Ingrediente
500 g carne de pui
1 ceapa
1 radacina de patrunjel
1 morcov
1 pastarnac
2 cartofi
100 ml lapte
1 lingura faina
crutoane de paine
1 legatura de patrunjel verde
sare
piper
Mod de preparare
Spala bine carnea de pui, tai-o bucatele mai mici si pune-o la fiert. Spumeaz-o de cate ori este nevoie, apoi adauga legumele taiate in doua.
Lasa-le sa fiarba aproximativ 30 de minute. Dupa ce au fiert bine, strecoara supa si mixeaza carnea de pui si legumele pana cand devin pasta, apoi adauga-le din nou in supa.
Separat, amesteca faina cu laptele, sarea si piperul si pune si aceasta compozitie peste supa crema. Mai lasa supa sa fiarba inca 5 minute la foc potrivit.
Se serveste calda, presarata cu patrunjel verde, tocat marunt si crutoane de paine.
Sursa foto: www.divahair.ro