Supa de pasare

/ / Modificat: 2012-11-13
Supa de pasare

Supa de pasare este foarte hranitoare, fiin una dintre retetele traditionale romanesti.

Foto: annasrecipebox.com

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

2,5- 3 kg carne de pasare

1 ceapa mare

2 morcovi

1 pastarnac

patrunjel

piper

1 lingurita sare

3 l apa

Mod de preparare

Spala mai intai carnea de pasare si curat-o bine, apoi curata legumele de coaja.

Aseaza carnea intr-o oala in care se toarna 3 litri de apa, piperul si sarea. Pune supa sa fiarba la foc potrivit si adauga zarzavatul dupa ce pasarea a fiert pe jumatate.

La final, poate fi adaugat patrunjel tocat marut.

Supa de pasare se poate consuma simpla, cu taitei de casa sau cu galuste, in functie de preferintele personale.

Trucuri

Se poate renunta la folosirea zarzavaturilor si se pastreaza numai ceapa. In acest mod, gustul de pasare va fi mult mai pregnant.

Tipul bucatariei

Romaneasca

Taguri Supa

Articole recomandate

Citeste si despre