Supa de peste si midii este o delicatesa care se prepara din doar cateva ingrediente si care nu iti rapeste prea mult timp in bucatarie. Iata cea mai simpla, dar si savuroasa reteta!
Timp de preparare
30 min.
Dificultate
usor
Ingrediente
1 kg midii in sos de smantana vidate
2 l supa de peste
800 g cartofi
400 g somon, pastrav sau alt peste preferat
1 legatura patrunjel
sare
Mod de preparare
Incalzeste supa de peste, iar intre timp, scurge zeama de la midiile vidate intr-o alta oala mare. Curata cartofii si taie-i cubulete. Toarna supa fierbinte peste zeama de la midii, adauga cartofii si lasa totul sa fiarba aproximativ 15 minute.
Adauga pestele taiat bucatele si midiile si mai lasa supa sa fiarba aproximativ 4 minute. Cu un minut inainte de final, adauga jumatate de legatura de patrunjel proaspat tocat. Potriveste supa de sare. Serveste-o cu patrunjel proaspat pe deasupra si cu crutoane.