Supa de zarzavat cu gris

/ / Modificat: 2012-11-19
Supa de zarzavat cu gris

Supa de zarzavat cu gris este foarte gustoasa si este un preparat sanatos, care se poate regasi in alimentatia copiilor.  

Timp de preparare

30 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

750 ml apa

100 g macris

20 g arpagic

1 lingura faina

20 g unt

1 lingurita gris

1 lingura sos de rosii

verdeata tocata

Mod de preparare

Curata legumele si spala-le bine in apa rece, apoi pune-le la calit in unt topit si putina apa. Dupa ce acestea s-au inmuiat, poti adauga faina desfacuta in putina apa rece, apoi se completeaza supa cu restul de apa.

Se lasa supa la fiert, la foc mic, iar la final se adauga grisul in ploaie. Ca sa nu apara cocoloase, te poti ajuta de un tel in forma de para.

Lasa supa sa mai fiarba 10 minute, apoi adauga sosul de rosiii si verdeata proaspat tocata.

Serveste supa calda sau rece, cu crutoane alaturi.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Supa Zarzavat Gris Supa de zarzavat

Articole recomandate

Citeste si despre